Jäsenkirje 4 – 09/2021

Hyvät ystävät,

Yhdistyksemme 16. toimintavuosi on pikku hiljaa päättymässä!

Yleismaailmallinen koronapandemia on edelleen rampauttanut toimintaamme, mutta jotain olemme saaneet aikaan. Rokotusohjelma on parantanut kattavuutta ja sen takia pystymme vielä järjestämään joitakin suunniteltuja tilaisuuksiamme.

 Kesäretkemme Kaakonkulmalle 29. – 31.7. onnistui erinomaisesti! Tuomo ja Esse olivat laatineet ja toteuttivat oivallisen ohjelman, josta iso kiitos heille.

80 vuotta 18. D:n sotaan lähdöstä” -sotahistoriapäivä Rautjärvellä 31.7. oli myös onnistunut. Paikalla oli väkeä noin puolitoista sataa!

 Koroatilanne Suomenlahden eteläpuolella ei ole riittävästi helpottunut. Emme ole pystyneet tekemään matkavalmisteluja. Joten, syys-lokakuun vaihteeseen suunniteltu sotahistoria- ja kulttuurimatka Viroon on siirretty ensi vuoteen. Todennäköisesti se toteutetaan toukokuun viimeisellä viikolla.

Hallitus on päättänyt järjestää Kerhoillan ma 25.10.2021 alkaen klo 18.00 Vaskitähdessä. Illan esitelmän pitää jäsenemme kapteeni res., armoitettu ja palkittu hevosmies Jukka-Pekka Leskinen aiheenaan ”Sotahevonen – Hevoset sodassa 1939 -1944”. Merkitkää jo nyt kalentereihinne. Varsinainen kutsu tulee myöhemmin.

Ainakin toistaiseksi olemme järjestämässä perinteiset Pajari-päivän tilaisuudet pe 10.12.2021klo 16.30 kunniakäynti Sankariristillä ja A.O. Pajarin haudalla, klo 17.30 Pääjuhla Kalevan lukiolla – yhdessä Pirkanmaan Aluetoimiston ja maakuntakomppanioiden kanssa.

 Jos ette ole vielä maksaneet, niin muistattehan hoitaa jäsenmaksunne! Käykäähän katsomassa uusia kotisivujamme osoitteessa pppy.fi!

Muistanette, että vain riittävällä määrällä koronarokotuksia saadaan maahan aikaan laumasuoja! Se on yhtenä edellytyksenä rajoituksista irti pääsyyn. Noudattakaamme edelleen maskisuosituksia, järkeviä turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa!

 Alkusyksyn perinneterveisin
 Kalervo Sipi

Vastaa